DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


zondag 3 augustus 2014

DOLLY KAMPT VOORT

 Ja hoor, dat heb ik weer. Denk je eindelijk een klap te kunnen geven op die wegen naar het villakamp, komt de oppositie weer met een lijk uit de kast aanzeulen. Of we nog maar even een alternatief tracé willen toevoegen, een rechtstreekse route naar de receptie van het villakamp. Nou, echt niet dus. We zijn wel goed, maar niet gek. Die zeven wegen van de wethouder hebben al meer dan genoeg gekost en ze liggen er nog voor geen meter. Geld over de balk smijten kan de wethouder echt wel zelf, daar hebben we de oppositie niet bij nodig.

Maar goed, voor de vorm zullen we de motie nog maar even in samengevatte vorm op de agenda zetten. We leven tenslotte in een democratie. Dames en heren raadsleden, we gaan dus straks ook nog even stemmen over de extra snelle route. Zie daartoe ook het onderstaande filmpje:



Of klik even hier: extra snelle route naar de receptie van het villapark

Hoort, zegt het voort,
wat een práchtvakantieoord!

Dolly Zuidkruis,
burgemeester Sas-Laweit

De woordvoerder keert volgende week vervroegd terug van vakantie

Geen opmerkingen :