DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


zondag 6 juli 2014

DOLLY´S TWEEDE WEG

Heel lang heeft iedereen, en ik moet eerlijk bekennen ikzelf ook wel eens, gedacht dat de wethouder niet zo heel goed bij zijn radijsje was, maar inmiddels is wel afdoende bewezen dat de thuisblijvers ongelijk gaan krijgen.

Wat wil namelijk het geval? Het geval wil dat de wethouder niet voor één gat te vangen is. Woensdag nog had de wethouder alleen maar een quasiduct (zie QUASIDUCT) in zijn hoofd, en in de krant, maar dat is dan weer typisch het Noord-Westelijk Nieuwsblad, die schrijven maar een eind weg zonder te controleren of de wethouder ook werkelijk bedoelt wat hij bedoelt. En dus komt het allemaal verkeerd in de media's en moet een duurbetaalde voorlichter van óns geld weer alle remmen bijzetten om uit te leggen dat er niet één, niet twee, maar wel zeven verschillende ontsluitingswegen voor Villakamp Laweit gaan worden aangelegd.

Ja, u leest het goed: liefst ZEVEN ontsluitingswegen voor het villakamp! Dus alle reden voor die eeuwige klagers van Oosterbuurt om nu eindelijk eens een beetje mee te gaan werken met onze goede vrinden van het prachtige, nee wat zeg ik, schítterende villakamp.

Het quasiduct kennen we inmiddels, maar de andere tracé's waren tot afgelopen donderdag een goed bewaard geheim. Daarom zal ik ze met ingang van vandaag de revue laten passeren. Vandaag graag uw aandacht en een welgemeend applaus voor, tá-tá-tá-dáááá, de ontsluiting vanuit Noord!

Misschien word ik wel presentatrice van een tv-kwis!

Tweede Ontsluitingsweg Villakamp Laweit                                             (artist´s impression)

Hoort, zegt het voort,
ook een route om de Noord!

Dolly Zuidkruis,
burgemeester Sas-Laweit

Geen opmerkingen :